Wednesday, December 9, 2009

haishhh ape nak jadi nie....$_$


ape nak jadi nie...musykilla kabir..tgk laa budak2 zaman sekarang....tah kemane dah bahasa melayu sedeh gak nie..tapi bila bace karangan nyer...waduh2 gawat ini..
selamat membaca....^_^

5 comments:

  1. ateh sape nyer karangan ko amik nie..haha...mule2 dier yg takut ngan hntu tu..pastu hntu pulak yg takut...hahahah.pastu hantu sekali ngan dier2 takut..hahahahaha
    kelakar nyer...

    ReplyDelete
  2. hehehe...dr angah nyer face book..tergelak2 ateh ..tu saje ateh letak kat cni..biar kawan2 kat KTJ tu insaf jangan wat karangan cam ni..hahah..tapi cbe tgk2 last2 cikgu die tanyer hantu tu x gembira jugak kee..hoho...

    ReplyDelete
  3. saper chikgu t...
    hahahah...
    cikgu dier pun samer gak..
    kalo antu gmbira pelik gak..

    ReplyDelete
  4. ateh buat lah blog ko best cikit ni cam boring jer blog ni kita cite pasal kita kehidupan kita dnegeri org laa baro syok baca jgn copy paste jer don't do that ever again adik mu yg nombor 6

    ReplyDelete
  5. ahaahha.. gelak sampai gulin2 kot....
    hahahaa.........haahhahaahaaaaa

    ReplyDelete

suaramu amat ku hargai