Sunday, September 22, 2013

Hai Sahabat !


Ukhti,
Semalam kita Berukhuwah dan Berusrah disana,
Ukhti,
Kubu Pertahanan Salahuddin Al-Ayubi menjadi saksi kita,
Ukhti,
Ana menyayangimu kerana-Nya,
Ukhti,
Kita menderu bersama ye.
Ukhti,
Bagaimana ana nak tinggal bumi Barakah ini, sedangkan Cinta ana disini ?
Ukhti,
Ana tahu kita pasti akan bersama kembali jika tidak di Dunia insya Allah di SyurgaNya.

"Aihhh, bawang jordan ni "

Ameen Ya RAB.




_________________________________________
(Sandiwara RI baru)

Mereka first timer nak menDf, guide mereka ye,
In sya Allah.
" Ukhti, kita jangan rehat sangat-sangat kat dunia nie, nanti kat Syurga bosan dah...hehe "

Aikk, mcm tu yee.

Okeyh, klo mcm tu, meh tolong ana angkat tong gas ni, nak terkehel dah tangan,

Alamakk!

Ukhti!

 - Al-alifat -

________________________________________

Sebenarnya selalu nak share something yang serius ' Islam, tarbiyah dan Kita, tapi bercakap berbeza dgn menulis, jujur tak reti menulis, asif-asif .

ke Alasan wahai diri.

*Gulp*



No comments:

Post a Comment

suaramu amat ku hargai